Prohledat tento blog

úterý 21. července 2015

Tělové spreje Missha provoní a osvěží pokožku


Rychlé a příjemné osvěžení je v létě žádoucí. A právě osvěžení, spojené navíc s hydratací pokožky, zvláčněním, rozzářením a příjemným provoněním, přináší tělové spreje Missha Body Mist.

Pro horké letní dny jsou ideální. Používat je můžete podle potřeby. Stačí je nastříkat na kůži kdykoliv během dne, nebo po koupeli. Vzít si je můžete s sebou do města, na výlet nebo na pláž. Vyberte si vůni, která je vám blízká.

Jaké tělové spreje má Missha v nabídce?

Tělový sprej s vůní ylang-ylang, která je relaxační, pokožku úžasně provoní a navíc rozzáří.


Tělový sprej s osvěžující vůní třešňových květů.


Rozjasňující tělový sprej, který o pokožku navíc pečuje. Obsahuje výtažky z bílého slézu, bílého lotosu, antioxidační extrakty z plesnivce alpského, šácholanu japonského a chrpovníku. Další složkou je dokonce bambucké máslo. Tento sprej zajistí, že pokožka bude nejen krásně vonět, ale také ji hydratuje a chrání.


Tělový sprej pro všechny ženy, které mají rády sladkou a smyslnou vůni vanilky.


Pro letní dovolenou je ideální sprej s exotickou vání manga. A po dovolené vám exotiku alespoň připomene.



Květinová vůně vás osvěží a přinese pocit pohody.


Poslední dva tělové spreje jsou ideální pro použití po sprše nebo koupeli:

Sprej se sladkou a jemnou vůní třešní. Pokožku rozzáří a zjemní díky extraktům z třešní, malin a květů všech čtyř ročních období (meruňka, lotos, chryzantéma a kamélie).


Svěží a chladivá vůně citrusů. Tento sprej obsahuje extrakt z citronu, mandarinky, limetky, obohacený je o vitamíny C a P. Díky tomu nejen ochlazuje a osvěžuje, ale také pokožku vitalizuje.


Žádné komentáře:

Okomentovat