Prohledat tento blog

středa 1. ledna 2020

Novoroční očista pleti

Po vánočním a silvestrovském šílenství je ten nejlepší čas dát si pleť trochu do pořádku. Lépe to půjde, když budete mít po ruce dva pomocníky z řady A'PIEU Aqua Nature Blackhead: čisticí gel a sloupávací masku. Jsou skvělé i pro problematickou nebo mastnou pleť a příjemně se používají.

Čisticí gel A'PIEU Aqua Nature Blackhead Melting Gel dokáže dokonale odstranit nečistoty z pórů a zbavit pokožku odumřelých buněk. Jeho gelová textura se stykem s pletí mění v olejovou, která lépe proniká přímo do pórů. Gel obsahuje přírodní vodu, moringový olej, extrakty z lotosu, jablka a skořice. Čistí a zároveň minimalizuje póry. Rostlinné výtažky pleť chrání a zabraňují předčasnému stárnutí. Produkt tak pokožku nejen vyčistí, ale zároveň osvěží.


Sloupávací masku A'PIEU Aqua Nature Blackhead Clean-Off Nose Pack využijete na problematické partie: nos, čelo a bradu. Podobně jako gel redukuje rozšířené póry, čistí pokožku, zbavuje ji odumřelých buněk a osvěžuje. Masku stačí nanést na zvolenou očištěnou oblast obličeje, nechat ji zaschnout 15 až 20 minut a poté sloupnout směrem odspodu nahoru. 

Oba produkty nyní naleznete v povánočním výprodeji

Žádné komentáře:

Okomentovat