Prohledat tento blog

pondělí 1. července 2019

Hydratace z hlubin země...

Voda je život a pleť ji potřebuje také. Nejen zevnitř, což je samozřejmě základ, ale pomoci bychom jí měli i zvenčí. Obzvláště v těchto vedrech. Ideální je použít intenzivní hydratační řadu MISSHA Super Aqua Ultra Waterful. Ta zahrnuje několik produktů komplexní péče, které v létě dokonale využijete.

Co je na ní tak jedinečného? Je bohatá na hlubinnou minerální vodu, která pleti dodá nejen vodu, ale pomůže ji udržet v optimální kondici. Tato voda je nabitá přírodní energií za tisíce let svého vzniku, proto pokožku energizuje.



Kromě hlubinné vody obsahují přípravky Vitality Complex z extra odolných rostlin jako jsou bříza kaktus. Ty se umí dobře bránit před extrémy počasí a rozhodně mají pleti co předat.

V pleťové řadě MISSHA Super Aqua Ultra Waterful najdeme intenzivní hydratační krém, toner, sérum, pleťový olej i péči o oční okolí. Ta snižuje výskyt drobných mimických vrásek a redukuje skvrny v očním okolí. Výrobky mají jemnou gelovou strukturu, která je pleti příjemná od prvního kontaktu.


Žádné komentáře:

Okomentovat