Prohledat tento blog

úterý 25. června 2019

Jaký krém na opalování si vyberete?

Určitě vás zajímá, z jakých produktů na opalování si momentálně můžete vybírat od značek MISSHA a A'PIEU. Máme pro vás malý přehled.

Voděodolný krém

A'PIEU Pure Block Natural Waterproof Sun Cream je voděodolný krém na opalování s faktorem 50. Nelepí, nemastí a rychle se vstřebává. Obsahuje extrakt z aloe vera pro zklidnění pleti, dále výtažky z ovoce jako jsou broskve, jablka, granátová jablka, limetky, pomeranče a švestky. Ty dodají pleti energii. Extrakt z melounu jí zase dodá vodu.


Opalovací gely

Gelovitou strukturu má A'PIEU Pure Block Aqua Sun Gel s SPF 50. Je hydratační, obsahuje extrakt baobabových semen a sněžného lotosu. Nezanechává bílý film a je vhodný i pro citlivou pokožku.


Druhým opalovacím gelem je A'PIEU Everyday Sun Gel, rovněž s UV faktorem 50. Obsahuje Guave extrakt, extrakt thanaky a komplex 10 druhů ovoce jako bohaté zdroje minerálů a vitaminů.



Zklidnění pleti

Pro podrážděnou nebo citlivou pokožku je ideální například A'PIEU Cicative Zinc Sun Cream. Ten má ochranný faktor 50 a obsahuje oxid zinečnatý, extrakt z pupečníku asijského, čistou minerální vodu a skvalen. Tím obnovuje ochrannou bariéru pleti a zamezuje ztrátám vlhkosti.



Hypoalergenní opalovací krém

A'PIEU Pure Block Mild Plus Sun Cream je k pokožce mimořádně šetrný a používat se dá denně. SPF má 32, rychle se vstřebává a hodí se i pro citlivou pokožku. Obsahuje ovocné extrakty, mimo jiné i ten melounový nebo aloe.



Jemný opalovací krém

MISSHA All Around Safe Block Mild Sun je jemný opalovací krém s SPF 30. Obsahuje ochranný rostlinný komplex, reliéfovou vodu i skvalen. Hodí se jak pro dospělé, tak i pro děti.


Všechny opalovací krémy a gely je nutno nanášet po určité době opakovaně, aby neztratily na účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat