Prohledat tento blog

pondělí 6. května 2019

Blesková očista pleti s A'PIEU

Dnes vám představíme dva produkty A'PIEU, které pomohou během chvíle vyčistit pleť a zbavit ji přebytečného mazu. Jedná se o pěnu a masku využívající síly mnoha přírodních extraktů.

Čisticí pleťová pěna A'PIEU Phytoncide Clay Pack To Foam obsahuje extrakt z cypřiše, borovice a cedrového dřeva. Čistí a zároveň chrání. K odstranění mazu a vyčištění pórů pak slouží složky z havajského sopečného popela a mořského bahna. Na účinku se podílí vlašské a kokosové ořechy. Pleť je čistá, hladká a zbavená odumřelých buněk.


Pěna se aplikuje na suchý obličej, po chvíli se aktivují mikrobublinky. Voda se přidá po 3 až 5 minutách, obličej se jemně promasíruje a vše důkladně smyje.

Zklidňující pleťová maska A'PIEU Calamine Clay Pack zlepšuje stav pleti a odstraňuje z ní nečistoty především díky síle jílu a kalamínu. Jíly ve složení najdeme hned tři: kaolin, bentonit a montmorillonit. Nechybí extrakt z čajovníku. Kromě čisticí funkce a regulace mazu urychluje maska regeneraci poškozených buněk. Působí antisepticky a antimikrobiálně.



Nanáší se na čistou a suchou pokožku obličeje, nechá působit 10 až 15 minut, poté se smyje vlažnou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat