Prohledat tento blog

pondělí 18. února 2019

Dopřejte unaveným nohám chladivou masáž!

Hodně toho nachodíte ve volném čase? Máte náročnou práci a po příchodu domů vás trápí ztěžklé nohy? Je pravda, že nohám věnujeme méně péče, než by si zasloužily. Možná nevědomky je zanedbáváme, myslíme si, že toho vydrží spoustu. Ale podstupují poměrně velkou zátěž, a pokud je chceme mít výstavní, musíme se o ně zkrátka starat. A začít nejlépe ihned.

První pomocí pro unavené nohy bude nejen si je „hodit nahoru“, ale také povzbudit je chladivým gelem pro dokonalou relaxaci. A'PIEU So Cool Leg Relaxing Gel je zklidňující gel pro unavené nohy s chladivým efektem v sympatickém 130ml balení, které je skladné a padne krásně do ruky. Proč je to tak důležité? S gelem rovnou provádíte masáž. Vybaven je totiž masážní hlavicí s rotací 360 stupňů, takže si můžete dopřát okamžitou masáž a osvěžující úlevu nohám.



Zklidňující gel obsahuje účinné extrakty: z guarany, máty peprné nebo myxinolu. Myxinol je aktivní složka získávaná z tropického ibišku. Gel nohy uvolňuje, zbavuje otoků, podporuje krevní oběh, zlepšuje pružnost kůže a pomáhá vylučovat z těla nahromaděné toxiny. Kromě relaxace nohou získáte jako benefit hedvábnou pokožku.

S chladivým gelem A'PIEU So Cool Leg Relaxing Gel provádějte masáž po umytí nohou a jejich osušení. Je dobré provádět ji pouze jedním směrem, a to zdola nahoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat