Prohledat tento blog

neděle 6. ledna 2019

Ubrousky pro bleskový vlasový styling

Vylepšit vzhled vaší kštice může být hrozně jednoduché. Použijte vlasové ubrousky napuštěné vyživující esencí a oživte vlasy během pár vteřin.

Ubrousky vlasy hydratují a vyživují. Po použití jsou hedvábné, hladké a lesklé. Obsahují extrakt z ibišku, mandlový olej a také hydrolyzovaný keratin.



Pomocí ubrousků vmžiku vylepšíte vlasový styling. Dodáte život už ne úplně reprezentativnímu účesu a zabráníte tomu, aby vás zaskočil „bad hair day“. S ubrousky své kadeře lépe rozčešete a nebudou se zacuchávat.

Kdo trpí na mastící se vlasy, může účes zachránit pomocí ubrousků ke zmatnění vlasů. Jedná se vlastně o suchý šampon v podobě ubrousků. Vezmete je s sebou na cesty a vejdou se do každé kabelky. Poskytují vlasům stylingový i čisticí efekt. Nemusíte mít obavy, vlasy po nich rozhodně nejsou vysušené, vždyť ve složení najdeme i arganový olej!



Použít se dají obě strany ubrousků, vlasy se jimi stírají po směru jejich růstu a esence se nechá uschnout. Uzavření ochrannou nálepkou zabrání odpařování složek a vysychání ubrousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat