Prohledat tento blog

pondělí 2. dubna 2018

SOS náplasti nejen na pupínky

Podrážděná pleť a pupínky dokážou znepříjemnit celý den. Rychlou pomoc pro lokální problémy na obličeji představují zklidňující náplasti. Kdo má problematickou pleť, měl by je mít vždy po ruce. Vyzkoušet je mohou samozřejmě i muži.



Pupínek se na obličeji rozsvítí jako červená kontrolka pokaždé, když se to nejméně hodí. Náplasti A'PIEU Nonco Tea Tree Spot Patch obsahují takové látky, které ho pomohou zlikvidovat co nejrychleji to půjde: kyselinu salicylovou a tea tree olej. Působí antisepticky, vysušují a urychlují hojení.

Každé balení náplastí obsahuje 10 listů. Na jednom listu je pak 12 kulatých náplastí. Celkem je jich tedy v balení 120 kusů ve dvou rozdílných rozměrech: 1,3 a 1,1 cm v průměru.



Jak náplasti použít? Nejlépe na vyčištěnou pleť, v případě nouze ihned. Nejprve pleť připravte tonerem, který chvíli nechte vstřebat. Pak jednoduše sejmete ochranný film z náplasti vhodné velikosti a nalepte ji na postižené místo.

Působit ji nechte co nejdéle, klidně několik hodin, nejlépe 8 až 12. Takže si náplast můžete nechat nalepenou i přes noc.

Žádné komentáře:

Okomentovat