Prohledat tento blog

pondělí 12. března 2018

I rtům prospěje peeling!

Kromě hydratace a výživy dopřejme jednou za čas rtům peeling. A to ne ledajaký, ale speciálně pro ně určený. Odstraní odumřelé buňky, zbavíte se nevzhledných šupinek, rty prokrvíte a zvláčníte. Odvděčí se vám hebkostí a jemností, rtěnka daleko déle vydrží a vyživující balzámy budou působit efektivněji.


Suché rty jsou na péči náročnější. Určitě s sebou noste neustále balzám, kterými je každou chvíli přetřete, na noc jim dopřejte něco výživnějšího. Ale bez peelingu to nepůjde.

Korejská značka A'PIEU má ve svém sortimentu příjemný peeling Honey & Milk Lip Scrub v malé roztomilé tubě. Jak už název napovídá, obsahuje extrakty mléka a medu pro tvorbu účinné hydratační bariéry. O odstranění odumřelých buněk se ale stará jiná složka, konkrétně výtažek z kaštanových slupek. Naneste trochu peelingu z tubičky na prsty a rty promasírujte jemnými masážními pohyby. Očistěte je kosmetickým tamponkem nebo opláchněte vodou. Po proceduře doporučujeme ošetřit rty vyživujícím balzámem.




Dalším tipem je pečující peeling na rty v balení podobném rtěnce. Kávová zrníčka šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky, další složky rty hydratují. Na výběr máte ze dvou „příchutí“: Amelipcano a Mochalipccino.


Žádné komentáře:

Okomentovat