Prohledat tento blog

pondělí 19. března 2018

Hydratační duo od Swisspure

Hydratace, hydratace a ještě jednou hydratace – stále omílané a věčně aktuální téma. Korejská kosmetická značka Swisspure nenechává nic náhodě a v sortimentu má i produkty náležitě hydratační, vhodné pro suchou a citlivou pokožku: olejíček a lehký krém. Ke konci zimy se určitě hodí.

Vysoce hydratační pleťový krém SWISSPURE Enriched Moisture Cream vyniká svou lehkou strukturou.



Hydratační pleťový olej SWISSPURE Long Lasting Water Oil je výborný pro vyčerpanou a suchou pleť. Rychle se vstřebá a nenechává žádný mastný film, není komedogenní, kombinuje v sobě vlastnosti olejíčku a séra. Použít se dá i na mastnější nebo smíšenou pleť s sklonem k pupínkům.



K hlavním složkám obou výrobků patří výtažky z alpských rostlin, konkrétně z alpské protěže. Tato rostlinka je vynikající pro boj s všudypřítomnými volnými radikály. Hlavně ve městě pleť trpí: cigaretový kouř, výfukové plyny, chemické látky, shon a stres… Ceramid zase posílí přirozenou obrannou bariéru pleti. Krém dodá pleti dokonce i minerály a stopové prvky jako hořčík, zinek a mangan, bohatý je také na sodík. Panthenol přináší vitalitu a pokožku zjemňuje. Samozřejmostí je absence umělých barviv a parfémů, takže kdo má citlivější pleť, určitě by měl jeden produkt z tohoto hydratačního dua vyzkoušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat