Prohledat tento blog

pondělí 5. února 2018

Suchý šampon – okamžitá záchrana mastných vlasů

„Bad hair day“? Nestíháte si umýt vlasy? Sáhněte po suchém šamponu. Na jeden den vám zachrání vizáž a můžete v klidu mezi lidi.

Suchý šampon nemá samozřejmě efekt úplně stejný jako klasické mytí, nicméně může příjemně překvapit. Úkolem suchého šamponu je odstranit maz z vlasů, nejlépe už u kořínků, dodat jim svěží vzhled, objem a lesk. Odlehčí je, a vy si vlasy můžete upravit tak, abyste se za ně nestyděla.

Osvěžení kštice je díky suchému šamponu možné bez vody a kdykoliv. Doma i na cestách. Suchý šampon MISSHA Pposong Hair Dry Shampoo obsahuje komplex přírodních extraktů včetně výtažků z citronů, které mají za úkol vlasy jemně ale účinně vyčistit. Ve složení najdeme i polymer pro větší objem.

Jak suchý šampon aplikovat?

Stačí si vlasy rozpustit a rozčesat, lahvičku protřepat a obsah na vlasy nastříkat ze vzdálenosti asi 20 cm. Vlasy si pak upravte podle potřeby. Oceníte jak čisticí, tak i stylingový efekt.

Na cesty se pak skvěle hodí ubrousky pro osvěžení vlasů. Fungují na podobném principu jako suchý šampon. Také osvěží a zmatní, dodají objem, ale nemusíte na vlasy nic stříkat, stačí je ubrouskem setřít.



Žádné komentáře:

Okomentovat