Prohledat tento blog

pondělí 12. února 2018

Sprchový gel s ovsem pro zimou zkoušenou pokožku

Oves pro krásu? Jasně! Není to jen krmivo pro koně nebo snídaně ve formě ovesných vloček. Výtažky z této obiloviny dokážou pleť pořádně nabudit.

Oves poslouží jako prevence proti vráskám, udržuje pleť čistou a svěží. Pomoci může od zarudnutí, svědění, dokonce i ekzému. Neopomenutelný je pak jeho hydratační efekt. Vyzkoušejte blahodárné účinky ovsa na kůži v podobě olejového sprchového gelu MISSHA Oatmeal Enriched Body Oil Wash. Ten je ideální pro suchou a citlivou pokožku, která v zimě trpí ještě víc.



Tento sprchový gel obsahuje kromě ovesného extraktu přírodní komplex různých esenciálních olejů. Vyčerpaná a suchá pokožka si bude lebedit. To ale není vše, ve složení najdeme extrakty z levandule, pelargonie, mexického jalovce, mandarinkové a citronové kůry. Kromě hydratace a zklidnění získá pokožka i energii.

Navíc k tomu všemu je zde ještě eko ceramid, vytvářející na pokožce ochrannou bariéru. Samozřejmě nelepivou. Sprcha nebo koupel s tímto olejovým sprchovým gelem vám umožní relaxovat, umýt se a ještě o sebe zároveň pečovat. Nemusíte se bát suchého pocitu po osušení ručníkem, nepřepadne vás okamžitě chuť něčím se namazat.

Z této „ovesné“ řady vyzkoušejte i krémovou sprchovou pěnu s pumpičkou, vyživující tělový krém a tělové mléko, rovněž s praktickou pumpičkou.


Žádné komentáře:

Okomentovat