Prohledat tento blog

pondělí 19. února 2018

Podkladová báze se zlatem pro dokonalejší líčení

Na co byste neměla zapomenout před nanesením make-upu? Pleť vyčistit, vyživit krémem a případně nanést podkladovou bázi. Před pár lety ještě poměrně neznámý pojem, dnes celkem běžná součást líčení. Stále ji ale mnoho žen nikdy nevyzkoušelo. Možná ji nepoužijete denně, nicméně co třeba při zvláštní příležitosti, kdy chcete vypadat dokonale? Nebo ve dny, kdy vaše pleť zrovna nezáří energií, a vy nevíte rychle, co s ní? Podkladová báze vám prokáže dobrou službu v moha situacích.

Co dokáže podkladová báze

Podkladová báze nejen že zlepší texturu pleti a trochu ji „vyfotošopuje“, ale také vám s ní líčení vydrží déle. Bývá bezbarvá s gelovitou konzistencí a připravuje pokožku na líčení. Dokáže trochu „vyzmizíkovat“ vrásky, stáhnout póry, rozzářit tvář a na nějaké ty hodiny pleť vylepšit.

Nová báze se zlatem

Zajímaly by vás novinky ve světě podkladových bazí u značky Missha? Pak se máte na co těšit. Pleť totiž můžete odteď hýčkat podkladovou bazí se zlatem. Jejími hlavními složkami jsou zlato, mateří kašička, niacinamid, kyselina hyaluronová a adenosin.
Pokožce dodá výživu, působí antibakteriálně a hydratuje.


Jak bázi používat

Aplikace probíhá pohodlně, klidně prsty. Než nanesete make-up, nějakou tu minutu počkejte a nechte bázi vstřebat. Vaše tvář bude vyhlazená, rozzářená a make-up rozetřete mnohem snadněji. Bát se nemusíte jeho usazování ve vráskách a tvorby šupinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat