Prohledat tento blog

pondělí 1. ledna 2018

Jak dodržet novoroční předsevzetí ohledně krásy a péče o sebe?

Spousta lidí si dává novoroční předsevzetí, ale jen málo z nich je dodrží. K příčinám selhání patří většinou ztráta elánu, neviditelnost výsledků, malá vůle a nereálnost cíle. Jaká předsevzetí ohledně krásy si můžete dát, a jak je co nejlépe dodržet?

Zhubnu, budu se vkusněji oblékat, lépe o sebe pečovat, přijdu na to, co mi vlastně sluší a sedí…. Tato a mnohá další předsevzetí si ženy do nového roku dávají.

Nejreálněji splnitelná jsou taková předsevzetí, která mají ve vaší mysli co nejkonkrétnější podobu. Vyslovte je nahlas, klidně se o ně s někým blízkým podělte, napište je na papír.

Pak se dobře zamyslete nad procesem jejich realizace. Cesta, jak k nim dospějete, bude klíčová. A i tato cesta vlastně může být cílem a takovým jakýmsi předsevzetím. Neustále na sobě něco zlepšovat je fajn.
Reálné cíle, klidně menší, se daleko úspěšněji zrealizují a neodradí vás obtížnost změn.

Zkuste  vést si deníček ohledně plnění předsevzetí, klidně s dokumentací pomocí fotek, pěkně graficky a barevně řešený… Po každém úspěšném kroku se něčím odměňte.

Najděte někoho, kdo do toho půjde s vámi nebo vám pomůže. Někdo rád plní cíle sám, další „v tom raději jede ve dvou“. Nebo ve skupince.

Nenechte se vystresovat nebo odradit neúspěchy. Jde to pomaleji, než jste s mysleli? Nevadí. Je to pouze vaše cesta, neohlížejte se na to, co si o vás myslí ostatní. Určitě také mají s plněním svých předsevzetí problém.

Značka Missha vám s plněním vašich předsevzetí může pomoct. Chcete vypadat lépe? Hýčkejte se. Najděte produkty, které vám sedí. Nebojte se investovat do nich. Vždyť kolik financí jste už „vrazila“ do věcí, které vám nevyhovovaly? Nechte si poradit. Pomoci vám mohou články a recenze na tomto blogu. Dobře zvolený produkt udělá nejlepší službu. Luxusní kosmetika je radostí většiny žen a můžete si ji přát třeba jako dárek. Nevědí vaši blízcí, čím vás potěšit? Dejte jim tip na kosmetiku, kterou chcete vyzkoušet. Máte výrobky, které používáte opakovaně a kupujete je stále dokola? Dejte o nich ostatním vědět. Povánoční výprodej a různé akce přes celý rok jsou příležitostí, jak nakoupit výhodněji.

Přejeme vám šťastný rok 2018 s kvalitní kosmetikou!





Žádné komentáře:

Okomentovat