Prohledat tento blog

středa 24. ledna 2018

Pleťové krémy s minerály dodají pokožce to, co postrádá

Bez dostatečné výživy pleť strádá a může jí dokonce chybět konkrétní prvek. Pomozte své pokožce tím, že jí dodáte přesně to, po čem prahne – a to nejen vnitřně, ale i zevně v podobě krému.

Krémy s minerály od A'PIEU mají různé funkce: vyživit, zklidnit, hydratovat… podle toho, o který minerál jsou obohaceny. Obsahují živiny v dobře dostupné formě pro buňky pokožky a vy si můžete vybrat ten, který zrovna nejvíce potřebujete.


Jsou dokonce bez parfemace a syntetických barviv! Obsahují mimo jiné čistou minerální vodu, která na pleť působí opravdu blahodárně. Společným efektem u všech těchto krémů je rozjasnění a péče o vrásky.

Podrážděnou pokožku dokáže zklidnit krém s obsahem zinku (ve formě oxidu zinečnatého), alantoinu a pupečníku asijského.


Hydrataci dodá pleti krém s vápníkem. Dokonce hydratuje do hloubky a dále zabraňuje ztrátám vlhkosti. Ve složení najdeme i ceramidy a pantenol. Vápník je obsažen ve formě chloridu vápenatého a glukonátu vápenatého.




Do třetice je zde na výběr vyživující krém s hořčíkem (síranem hořečnatým). Pleti dodá i kolagen. Bude hned vitálnější, jasnější a působit mladistvěji.


Tyto tři krémy lze použít i jako pleťovou masku: jednoduše nanesete pořádnou vrstvu krému na vyčištěný obličej, necháte působit přibližně 15 minut a pak nadbytek odstraníte. 

Žádné komentáře:

Okomentovat