Prohledat tento blog

pondělí 8. ledna 2018

Bavlněné masky od A'PIEU

U bavlněných masek od A'PIEU si budete muset dát pozor, abyste si je nespletli s nějakou dobrotou, tak moc vypadá jejich balení chutně a lákavě. Obal je řešen důmyslně a připomíná spíše mléčnou svačinku.


Jedná se o masky jednorázové, jednotlivě balené. Uvnitř najdete plátýnko napuštěné účinnými látkami, nechybí otvory pro oči, nos a ústa. Masku po mytí obličeje a použití toneru rovnoměrně rozložíte na tvář a chvilku s ní relaxujete. Přesněji řečeno 15 až 20 minut. Můžete při tom třeba poslouchat hudbu, kouknout se na díl vašeho oblíbeného seriálu nebo vyřídit emaily.



Masky A'PIEU Milk One-Pack obsahují, jak již název napovídá, výtažky z mléka. Konkrétně mléčné bílkoviny pokožku vyživují a navracejí ztracenou hydrataci. Další složky jsou variabilní masku od masky:

A'PIEU Chocolate Milk One-Pack – Jde o masku vyhlazující, s výtažky z mléka, kakaa a meruňky japonské pro hydrataci a sjednocení tónu, vyhlazení a rozjasnění pokožky dokonce i očistu od odumřelých buněk.


A'PIEU Coffee Milk One-Pack – extrakty z mléka i kávy, hydrolyzovaný kolagen a vitamin B dokážou s pokožkou divy. Maska především zpevňuje.


A'PIEU Strawberry Milk One-Pack je rozjasňující maska mléka, jahod a dokonce i perel. Vyživuje intenzivně, je bohatá na vitamin C a aminokyseliny z perlového prášku zpomalují stárnutí kůže.

A'PIEU Green Tea Milk One-Pack, to je maska zklidňující, s extrakty z mléka, zeleného čaje a vilínu. Dokonce zbavuje pleť škodlivin.


A’PIEU Banana Milk One-Pack vyživuje díky extraktům z mléka, banánů a mateří kašičky. Dočkat se můžete revitalizace unavené pleti, mateří kašička pak hydratuje do hloubky. Výborná je i na podrážděnou pokožku.









Žádné komentáře:

Okomentovat