Prohledat tento blog

neděle 5. listopadu 2017

Olej k čištění pleti – a dokonce hloubkově čisticí?



Možná vám přijde, že si pojmy „olej“ a „čištění pleti“ vzájemně odporují. Jakmile ale čisticí olej vyzkoušíte, pravděpodobně názor změníte. Nebo už se tak stalo.

Nic nevyčistí odolný make-up lépe než olejový přípravek. Pro tento účel byl vyvinut hloubkově čisticí olej MISSHA M Perfect BB DeepCleansing Oil – skvělý pomocník pro odlíčení make-upu. Samozřejmě i toho voděodolného. 


Obsahuje mimo jiné čajovníkový olej, který poznáte i po čichu, a další patentované ingredience. K dalším olejům ve složení patří olivový, slunečnicový, makadamový, hroznový a jojobový. Bohaté jsou třeba na vitamin E. Kromě čištění přípravek redukuje potíže s pletí a pokožku chrání, zanesení pórů se bát nemusíte. 

Těšit se můžete na snadné použití. Olej naneste na suché ruce a poté na tvář, kterou předtím můžete mírně navlhčit. Pomocí jemné masáže odstraňte nečistoty a make-up. Nepotřebujete ani vatové tamponky. Hustá a příjemná olejová struktura vám v tom pomůže, pak stačí obličej opláchnout vlažnou vodou.


Olej dlouho vydrží, stačí ho opravdu málo, a k dispozici je jak v klasickém šroubovacím balení, tak i v balení s pumpičkou. Jelikož jde o olej, při použití v blízkosti očí buďte opatrní, na chvilku může zastřít zrak.

Žádné komentáře:

Okomentovat