Prohledat tento blog

čtvrtek 24. srpna 2017

Pero pro péči o nehtovou kůžičku

Nehtová kůžička je malá část rukou, má ale velký význam pro jejich pěstěný vzhled. Její okusování, olupování, vysychání a přerůstání nejsou hezké záležitosti a na kráse rukou nepřidají. Když se budeme o nehtové lůžko a kůžičku, která jej obklopuje, starat, odmění se nám zdravým a pěstěným vzhledem. Každá manikúra pak bude vypadat líp.

Důležité je ruce mazat, k zacelení kůžičky ale doporučujeme pořídit i speciální nehtové pero. Hydratační nehtové sérum v peru MISSHA Daily Nail Serum (Vital & Moisture) můžete mít pořád po ruce, v kabelce nebo na koupelnové poličce a použít ho, kdykoliv si vzpomenete. Obsah se rychle vstřebá, takže mastné ruce nehrozí.



Polámané nehty, krvavé a bolavé záděry… Správnou péčí jim předejdete. Navíc nehet je porézní, takže výživné látky dokážou přejít i do něj. Sérum na nehty a kůžičku obsahuje kyselinu hyaluronovou, ceramidy nebo extrakt z granátového jablka. Dodává vitalitu, hydrataci a pružnost.

Stačí stisknout jednou nebo dvakrát horní tlačítko na nehtovém peru. Obsah aplikujte rovnoměrně na nehtové lůžko i kůžičku a nechte vstřebat. Opakujte kdykoliv si vzpomenete. Brzy uvidíte výsledky.




Žádné komentáře:

Okomentovat