Prohledat tento blog

úterý 29. srpna 2017

Každodenní výživa pro vaše poškozené vlasy

Vlasy hedvábné, lesklé, hebké, silné a hebké na pohled… vzdaluje se u vás na míle představa od skutečnosti? Zkuste s tím něco udělat. Samozřejmě je nutné věnovat dostatek energie správné péči a vyvarování se nepříznivým vlivům. Každý den ale také zlepšíte o něco jejich stav pomocí výživného mléka na vlasy, které obnoví jejich krásu.

Výživné „mlíčko“ na vlasy

"Mlíčko" MISSHA Procure Daily Repairing Hair Lotion je speciálně určeno ke každodennímu použití. Vlasy nezatěžuje a neslepuje. Dodá jim chybějící látky a vy z nich opět budete mít radost. Udělejte si z toho takový svůj každodenní rituál. Jednou denně si vzpomeňte na svoje poškozené vlasy a dopřejte jim úlevu. Péče se nemusí vymývat, takže ji naneste nejen po umytí šamponem, ale klidně i mezi mytím. Nesmývá se, nechá se prostě působit. Co určitě oceníte, je pohodlné nanášení za pomoci pumpičky.


Cenné výtažky pro vlastní tvoru kolagenu a elastinu

Péče o poškozené vlasy Procure Daily Repairing Hair Lotion obsahuje výtažky z kukuřice a fazolí, které posilují vlasovou kutikulu a stimulují tvorbu kolagenu i elastinu. Díky tomu mohou vlasy po určité době používání vypadat zdravější, silnější a lesklejší.


Žádné komentáře:

Okomentovat