Prohledat tento blog

neděle 6. srpna 2017

Dostaly vaše vlasy létem zabrat?

Po létu hrozí, že vlasy na tom nebudou zrovna nejlépe. Slunce, chlorovaná a mořská voda, neustálé mytí... Vlasy jsou namáhány i barvením a častou tepelnou úpravou. Pak jsou slabé, hrubé, cuchají se, ztrácejí lesk a barvu.

Dopřejte jim vzpruhu a oživení! 

Po čem sáhnout? Třeba po pečující řadě Missha Procure. Ta přináší několik variant podle typu vlasů a jejich stavu. Ve složení najdeme samé zajímavé a nevšední extrakty, pro lesk je to pak dokonce extrakt z perel!

Jak péči aplikovat

Nejprve vlasy umyjte šamponem, poté naneste péči. Pokud se vám vlasy mastí nebo jsou jemné, raději jen do dolní poloviny vlasů či na konečky. Po několika minutách působení opláchněte. Používat můžete několikrát týdně.

Intenzivně o poškozené vlasy pečuje především MISSHA Procure Intensive Repairing Treatment: zázrak v oranžové tubě, který dá vlasy do kupy. Obsahuje vitamíny, aminokyseliny, lecitin a keratin. Především lipidy a proteiny vlasům dodají ztracenou hebkost a vitalitu.


Růžová ochranná vlasová péče pro poškozené vlasy MISSHA Procure Active Protecting Treatment vlasy vyživuje a dodává jim pružnost. Chrání díky obsahu keratinu a jojobového oleje. Hebkost a lesk dodá na závěr extrakt z perel.



Další variantu představuje MISSHA Procure Hydro Moisturizing Treatment: intenzivní hydratační péče v modré tubě. Ta obsahuje trehalózu a hyaluronát sodný, čímž vlasy obalí ochranným filmem. Pro ochranu a regeneraci dále slouží panthenol, hedvábné proteiny a beta-glucany. Vlasy se budou nádherně lesknout, podobně jako u předchozího přípravku, právě díky výtažkům z přírodních perel.




Žádné komentáře:

Okomentovat