Prohledat tento blog

neděle 31. ledna 2016

Super lehký olejový make up, který na pleti ani neucítíte



MISSHA Signature SuperLight Oil Foundation je olejový make-up tekutější konzistence a má spoustu specifik, pro která stojí za to jej vyzkoušet. Tato novinka obsahuje oleje, díky kterým skvěle hydratuje, takže se nemusíte bát suchého pocitu, ale rozhodně ani mastnoty. Zde olej ve složení rozhodně neznamená, že se budete lesknout! 


Kromě olejů najdeme ve složení Light Scattering Powder, tedy pudr, jehož částečky mají zvláštní tvar polokuliček, a to za účelem zvýšení rozptylu světla. To všechno vede k efektu rozjasněné, hebké a hydratované pokožky bez nežádoucího mastného lesku. Naopak, křivky pleti jsou vkusně zvýrazněny a tímto make-upem můžete potlačit mírné nedostatky spolu s vyzdvihnutím předností vašeho obličeje. 

Pokud chcete některá místa lépe zakrýt, doporučuje se použít tento make-up ještě společně s korektorem. Aplikace báze zajistí, aby ještě déle držel a pleť byla dokonale sjednocená. Tento make-up se snadno se nanáší, má tekutější konzistenci, ale přitom není lepkavý. Textura je jemná, ani vám nepřijde, že na sobě nějaký make-up máte, jak je lehký. Určen je pro přirozený efekt, zakrytí mírných nedostatků a vylepšení tónu pleti. Větší nedostatky moc nezakryje, ale když si vezmete na pomoc ještě korektor, půjde to lépe. Nemusíte se ho bát, ani když máte pleť smíšenou. 


Důležité je lahvičku vždycky před použitím protřepat. Tento produkt má speciální aplikátor, na který si možná budete muset chvíli zvykat, ale je velmi praktický.  K dispozici je několik odstínů, podobně jako je tomu u ostatních asijských make-upů si vyberou i majitelky velmi světlé pleti.  

1 komentář:

  1. Takže to bude konzistencí a krytím podobné BB krému? Jinak tenhle make-up vypadá moc dobře. Rozhoduji se teď, jestli jít či nejít do téhle procedury, kdy bych si nechala odstranit jizvy po akné, které jsem měla doslova "pod kůži". Zní to sice zvláštně, ale takhle na léto bych tu svojí flekatou pleť alespoň sjednotila :)

    OdpovědětVymazat