Prohledat tento blog

pondělí 18. ledna 2016

Péče o ruce v zimě- sada malých hydratačních krémů je skvělá na doma i do kabelky

Ruce jsou naší vizitkou, o tom není pochyb, a proto bychom o ně měli pečovat. Nejen v zimě nebo po náročné práci, ale celoročně. S příchodem zimy pro ruce přichází náročné období. Pokožka volá po péči, u někoho více, u jiného méně. Kvalitní hydratační krémy by měly být nezbytností s tím, že je použijeme několikrát denně. Nezapomínejme ani na pravidelnou manikúru.

Na dokonalých rukou a pěstěných nehtech se ukáže, kdo je opravdová dáma a moderní žena, která o sebe pečuje. A pokud máme náročné zaměstnání nebo naše ruce dostávají zabrat jiným způsobem, musíme se starat o to více. Nikde ale není řečeno, že po přípravcích na ruce nemohou sahat i muži, ani ti by se krémování rukou neměli vyhýbat. Velkým pomocníkem jsou rukavice, bez těch v zimě ani ránu!


Na mazání nemusíme většinou ani moc myslet, ruce nás samy upozorní, že potřebují hydratovat. Lepší je ale pečovat o pokožku rukou pravidelně, ne až tehdy, je-li vysušená a popraskaná. Mazejte nejlépe po každém umytí a osušení rukou. Problémem je, když zrovna nemáme čím je namazat. Pro tyto situace je dobré mít nějaký ten krém stále po ruce. Jak to udělat, abychom měli nějaký doma, další v práci a třetí třeba neustále v kabelce?

Ideální krém by neměl být příliš hutný a mastný, ale zároveň vyživovat a hydratovat. Oceníme, pokud se rychle vsakuje a nevtíravě, ač příjemně, voní. Intenzivní péči o pokožku rukou vám zajistí sada pěti hydratačních krémů na ruce v malých praktických baleních. Love Secret Hand Cream set je sada roztomilých krémů, díky kterým už opravdu nebudete ruce zapomínat mazat. Vejdou se i do malé kabelky. Sada se je rovněž úžasná jako dárek.


Pokud chcete svým rukám dopřát něco extra, zkuste jednou za čas parafínovou masku na ruce. Je velmi praktická, ve formě rukavic.



Žádné komentáře:

Okomentovat