Prohledat tento blog

pondělí 11. ledna 2016

Kouzlo stínování a konturování obličeje s produkty Missha COLORBEAM

Určitě jste už zaznamenali trend v líčení, kterým je pečlivé konturování a stínování obličeje. Ještě donedávna šlo spíše o tajemství vizážistů, dnes se do toho pouští mnoho žen samo. Lepší je začít pozvolna, aby byl výsledek vkusný a nikoliv komický. Tomuto umění je třeba se naučit, chce to cit, cvik a trochu toho grifu.

Konturování slouží pro dovedení make-upu k dokonalosti, vyzdvihnutí předností a potlačení nedostatků pro co nejdokonalejší rysy obličeje. Toužíte po menším čelu, užším nose nebo výraznějších lícních kostech? Přírodě sice neporučíte, můžete jí ale dost pomoct. Konturováním můžete korigovat tvar obličeje a slouží k tomu různé produkty dekorativní kosmetiky.

Ke konturování se používá make-up různých odstínů, rozjasňovač, bronzer, tvářenka a pudr. Nevíte, jaké produkty vybrat? Stínování vám usnadní produkty řady Missha COLORBEAM. Jedná se o tvářenky, bronzery, rozjasňovače nebo stíny v jednom, záleží na vás, k čemu je právě použijete.  Hodí se pro líčení tváří i očí. Potřebovat budete určitě i kvalitní štětce, ty jsou dobrou investicí.


Předností multishaderů a multitvářenek COLORBEAM SHADER a COLORBEAM BLUSHER je pestrá škála hlubokých barev a skvělá textura. Vytvoříte díky nim snadno trojrozměrnou linii tváře, příjemně se s nimi pracuje a jemně přilnou k pokožce. Velkou výhodou je, že jsou skladné a vejdou se do každé kosmetické taštičky.

K dispozici jsou krásné odstíny multitvářenek, kromě růžových nebo červených třeba i odstíny do oranžova nebo fialova.


Co se týká multistínů, jsou k dispozci čtyři odstíny a nechybí ani stín vhodný jako rozjasňovač.







Žádné komentáře:

Okomentovat