Prohledat tento blog

pondělí 2. listopadu 2015

Oční stíny v tužce pro efektní a přitom nenáročný oční make-up

Nemáte rádi zdlouhavé líčení očí a aplikace stínů vám činí problémy? Pro ty ženy, které si příliš nerozumí s kosmetickými štětci nebo hledají produkt, který s nimi bude cestovat kamkoliv v kabelce, jsou skvělou volbou oční stíny v tužce.



Možná budete překvapeni, jak krásný oční make-up s nimi jde vytvořit, a to s minimem prostředků. Zjednodušte si líčení na maximum. Pokud se nechcete očních stínů vzdát ani tehdy, když nemáte příliš mnoho času, nebo se vám nechce s sebou na cesty brát štětce, sáhněte po stínech v tužce MISSHA Eye Fit Stick Shadow.





Odrazuje vás od tohoto produktu špatná zkušenost s očními stíny v tužce od jiných značek? Stíny se drolily, neměly dlouhou výdrž, nevypadaly přirozeně? Zkuste dát tomuto typu stínů ještě jednou šanci. Ty od značky Missha jsou něco úplně jiného, než seženete v drogerii. Mají neprášivou lehkou texturu, snadno se nanášejí, dobře drží, obsahují jojobový olej a k dispozici je široká škála módních barev.



Nepotřebujete ani štětec, doladit detaily můžete pomocí prstů. Koho by nerozčiloval poprašek stínů pod očima, který během líčení i během dne způsobují některé klasické stíny? U těchto stínů se vám to nestane.

Se stíny v tužce vytvoříte jak jednoduchý a decentní vzhled oční, tak i hluboký a delikátní oční make-up. Můžete je mezi sebou i kombinovat. Díky tomu, že jsou na výběr tři typy těchto stínů, a to matné (Matt), lesklé (Shimmer) a se třpytkami (Glitter), máte mnoho možností. O jaký typ stínu se jedná, poznáte podle prvního písmena jeho kódu v nabídce e-shopu (písmeno M, S nebo G).



Žádné komentáře:

Okomentovat