Prohledat tento blog

úterý 14. července 2015

Zázrak jménem ALOE VERA- zklidní a hydratuje pokožku nejen po opalování

Aloe vera je tradiční léčivou rostlinou, která působí jak vnitřně, tak zevně. Většina druhů je jen okrasných, ale několik jich má téměř zázračné účinky na lidské tělo. Snadno se množí a pěstovat se dá i doma. Hojivé účinky aloe se využívají v lidovém léčitelství a kosmetice. Je výborná na ošetření ran, vyrážky a ekzémy, zklidní podrážděnou pokožku, je vhodná po opalování, hydratuje, má fungicidní a baktericidní účinky, a je považována za jeden z nejúčinnějších detoxikačních prostředků.

Chcete své pokožce dopřát hydratační a zvláčňující účinky aloe vera? Přehnali jste to s opalováním a potřebujete něco, co pokožku zklidní? Missha má pro vás Aloe Vera gel, který by v žádné domácnosti a kosmetické výbavě neměl chybět. Na pokožce vytváří ochrannou a hydratační bariéru. A pokud jej dáte na chvíli do lednice, bude ještě účinněji chladit.

Aloe vera gel Missha

Můžete si vybrat ze dvou variant. Obě se hodí pro všechny typy pokožky, i pro tu velmi citlivou. Neobsahují parabeny, benzophenone, umělá barviva ani minerální oleje.

Hydratační zklidňující gel s názvem Aloe Soothing Gel obsahuje 95 % kalifornské aloe vera. Ve složení se dále objevuje ledovcová voda z Aljašky, extrakty ze sněžného lotosu a ledové květiny.



Dalším produktem je hydratační gel, který obsahuje kromě aloe vera i šnečí extrakt. Jeho název je Snail Aloe Soothing Gel. Aloe vera je zde obsažena z 96 %, dále ve složení najdeme šnečí extrakt, který pokožce dodává sílu a ochrannou bariéru, a výtažek z kořene rostliny Dioscorea pro ochranu před UV zářením a dalším škodlivým vlivům.




Jak se Aloe vera gel používá?

Aloe vera gel se aplikuje na suchá nebo citlivá místa po celém těle, kdekoliv je potřeba. Můžete jej využít pro hydratační noční zábal, smíchat s oblíbeným pleťovým olejem nebo krémem, použít pro nateklé a unavené nohy, zklidnit pokožku po holení nebo jej použít na vlasy bez nutnosti oplachování. Tento gel určitě bohatě využijete po celý rok, nejen v létě.

Žádné komentáře:

Okomentovat