Prohledat tento blog

úterý 7. července 2015

Vlasové spreje pro ochranu vlasů, ideální na letní dovolenou

Vlasy v létě potřebují větší ochranu a péči. Jsou vystaveny ostrému slunci, suchému vzduchu a mořské nebo chlorované vodě. Také si je častěji umýváme. Pro vlasy jsou tyto vlivy doslova pohromou. Intenzivní sluneční paprsky je vysušují a oslabují. Po létě se pak většina z nás potýká se suchými vlasy, které se více lámou a mají roztřepené konečky.

Ať už se chystáte k moři, nebo ne, vaše vlasy ocení ochranu před UV zářením a dalšími typicky letními faktory. Nejen pokožku, ale i vlasy je totiž nutné chránit před sluncem. Opalovací krémy, mléka, oleje a spreje už jsou samozřejmostí, ale na vlasy stále zapomínáme.

Na dovolenou si nezapomeňte přibalit sprej na vlasy, který je chrání před sluncem i mořskou vodou. Vlasový sprej Missha Procure 365 Hair Mist je právě takovým přípravkem. Jedná se o sprej, který předchází poškozování vlasů a také dává do pořádku vlasy již poškozené. Obsahuje extrakt z kaviáru a semen moringa.
K dostání je ve dvou vůních, a to svěží květinové (růžový) a sladké ovocné (oranžový).

Použití spreje na vlasy je jednoduché, stačí jej rovnoměrně nastříkat na vlhké vlasy a to nejlépe po umytí, ale klidně několikrát během dne podle potřeby.

Sprej své využití najde nejen v létě, ale i po zbytek roku. Chrání totiž vlas nejen před slunečním zářením a slanou mořskou vodou, ale i před vodou chlorovanou nebo přesušováním fénem. Jeho bonusem je snadné a příjemné použití a nádherná vůně.

Žádné komentáře:

Okomentovat