Prohledat tento blog

pondělí 30. září 2019

Nebojte se třpytu! Plesová sezona se blíží

Dodat svému vzhledu třpytivý finiš není vůbec od věci, obzvláště pro nějakou slavnostní příležitost. Zábavy a plesy budou už brzy v plném proudu. Kdy jindy vzkoušet líčení s trochou třpytu?

Se třpytkama a glitrama se to samozřejmě nesmí přehnat. Bát se jich ale nemusíte, dodají šmrnc a oživí vás. My pro vás máme tip na úžasné oční stíny a lesky na rty. Tady jsou:

Lesk na rty A'PIEU Lip Topping Glitter se pohodlně nanáší aplikátorem, který je součástí balení. Vybrat si můžete několik odstínů třpytek. Jsou jemné, a rozhodně se nemusíte bát, že byste měli například modré rty. Jde jen o nádech drobných částeček odrážejících světlo. Produkt totiž obsahuje barevnou perlu a JEWELRY komplex.



Lesk používejte samostatně nebo přes rtěnku. Dodá hydrataci a není nepříjemně lepivý.




A'PIEU Mineral Mono Shadow jsou dlouhotrvající třpytivé stíny s hydrolyzovaným kolagenem pro lepší přilnavost. Jsou opravdu vkusné a decentní.


Pokud toužíte po ještě výraznějším třpytu na očích, sáhněte po stínech MISSHA Modern Shadow Glitter Prism. Tyto třpytivé stíny jsou opravdu luxusní, s obsahem perlového pigmentu a hologramového glitterového prášku. Díky olejové složce se snadno nanášejí, k víčku dobře přilnou a nepráší.


U těchto třpytivých stínů je na výběr z několika odstínů.



Žádné komentáře:

Okomentovat