Prohledat tento blog

neděle 2. prosince 2018

Peelingové tonery s AHA kyselinami

Peeling nemusí být jen mechanický, ale existuje také ten chemický. Funguje na bázi kyselin. Jemný chemický peeling s AHA kyselinami odstraňuje chemickou cestou odumřelé buňky a zjemňuje pokožku. Dodává jí jas a novou energii.

AHA kyseliny neboli alfahydroxylové kyseliny jsou vhodné pro všechny typy pleti, i na stárnoucí nebo citlivou pokožku. Říká se jim rovněž ovocné kyseliny. Patří k nim například kyseliny jablečná, vinná, octová nebo glykolová. Perfektně působí hlavně na aknózní a mastnou pleť. Pomáhají s prvními vráskami, drobnými jizvičkami či hyperpigmentací. Hlavní funkcí je odstranění mrtvých buněk z povrchu kůže, dále urychlení tvorby buněk nových a tím pádem i omlazení pleti. Účinek je viditelný téměř okamžitě a pleť znatelně rozjasněná.

Jemný peelingový toner s AHA kyselinami se snadno a příjemně používá. Dokonale odstraní v jednom kroku zbytky make-upu, nečistoty i odumřelé buňky. Pleť je po jeho použití svěží, hydratovaná a čistá. Vyhladí se a lépe pak absorbuje následné produkty péče.


Kromě AHA kyselin obsahuje A'PIEU Aqua Peeling AHA Toner i BHA kyseliny pro čištění pórů a regulaci mazu, extrakt z limetky s vitaminem C a papájový extrakt pro pružnější pokožku.
Nanáší se pomocí bavlněného tamponku na vyčištěnou pokožku, rovnoměrně aplikuje a nechá vstřebat.

Druhým peelingovým tonerem s AHA kyselinami je MISSHA Super Aqua Skin Smooth Peeling Toner pro každodenní použití a hedvábný finiš.


Žádné komentáře:

Okomentovat