Prohledat tento blog

úterý 18. prosince 2018

Multifunkční rozjasňovač jako tečka pro dokonalý vzhled

Rozjasňovač je hitem moderního líčení, přitom k běžné kosmetické výbavě ještě před pár lety nepatřil. Dnes na něj řada žen nedá dopustit.

Pokud něco trochu při líčení zanedbáváme, jsou to tvářenka a rozjasňovač. Možná o nich nemáte ani tušení, možná jen schází odvaha je vyzkoušet a zařadit do každodenních kroků vašeho make-upu. Jsou pomyslnou třešničkou na dortu a tečkou pro dokonalý vzhled.

Podobně jako s tvářenkou, ani s rozjasňovačem se to nesmí přehánět a dost záleží na tom, jak, kolik a kam ho naneseme.
Úkolem rozjasňovače je projasnit obličej a nechat jeho kontury vyniknout, aby tvář získala na plastičnosti. Rozhodně není cílem vytvořit mokrý zpocený vzhled „diskokoule“. Pozor si dejte na rozjasňovače s výraznějšími třpytkami.

Na výběr jsou rozjasňovače s teplými i studenými podtóny. Pro odvážnější existují bláznivější rozjasňovače, třeba holografické. Ty se pro běžné nošení moc nehodí, ale využijete je při speciálních příležitostech nebo na extravagantní líčení.

Nejčastěji se nanáší na hřbet nosu, nad horní ret, na lícní kosti, nad bradu a někdy i nad zevní koutek oka. Rozjasňovače bývají sypké, gelové i krémové. Nanáší se prsty, štětci nebo speciálními aplikátory.



Multifunkční rozjasňovač v peru A'PIEU Aura Magic Pen dokáže rozzářit jakékoliv místo na obličeji. Obsahuje extrakt z perel a pohodlně se nanáší. Zároveň pleť hydratuje.
Navíc má SPF 30, a to obdobně jako další rozjasňovač, tentokrát od značky MISSHA.

MISSHA Signature Volume Brightening Concealer má trochu jiný aplikátor, ale jeho použití je rovněž hračka. Vyberte si odstín pro barvu vaší pleti a zkuste v líčení zase něco nového!




Žádné komentáře:

Okomentovat