Prohledat tento blog

středa 26. prosince 2018

Maska na zpevnění oblasti brady

Dvojitá brada neboli také podbradek není nic, na co bychom byl pyšní. Dokáže potrápit muže i ženy, někdy i bez kil navíc. Často zůstane po radikálnějším zhubnutí. K hlavním příčinám vzniku patří nadváha a genetická dispozice určující tvar brady, zhoršuje se s věkem snížením elasticity kůže a ukládáním tuku. Dvojitou bradu může způsobit i špatné držení těla. Dobrou zprávou je, že se dá trochu „vyzmizíkovat“.

Zatočte s podbradkem

S podbradkem zatočíme jedině komplexním přístupem zahrnujícím pohyb, zdravou životosprávu, konkrétní cviky a také kosmetické přípravky. Samozřejmě, na řadu může přijít i estetický zákrok.
Kdo má lečí formu dvojité brady, může mu pomoci cvičení. Pokud vám ale podbradek ničí život a máte jeho nápadnější formu, asi vám nezbyde než se objednat na kliniku estetické chirurgie. Určitě si také nechte při změnách v oblasti krku zkontrolovat funkci štítné žlázy.

Jak cvičit

Cviky na podbradek jsou k dispozici na internetu, nebo vám je poradí odborník. Postačit může pravidelných 10 minut denně správného cvičení. K „protipodbradkovým“ cvikům patří například ten, kdy ležíte z postele hlavou dolů a zvedáte hlavu. Posilujete svaly čelisti i krku. Další cvik je v sedě. Zakloňte hlavu, dívejte se ke stropu a posílejte nahoru imaginární polibky. Takovýchto cviků můžete nalézt vícero a denně se jim určitou dobu věnovat.

Hydrogelová maska na bradu

 

 

Chcete vzhledu své brady trochu pomoci kosmetikou? Zkuste novinku: hydrogelovou zpevňující masku A'PIEU Dot Spot V Patch pro oblast brady. Má praktický tvar do „V“. Obsahuje extrakt z dýně, kolagen a kyselinu hyaluronovou. Zvyšuje elasticitu pokožky, zmírňuje viditelnost vrásek, zpevňuje.


Používá se na vyčištěnou pokožku a nechá působit 30 minut. Po sundání se zbytek esence vklepe do pokožky, nesmývá se.





Žádné komentáře:

Okomentovat