Prohledat tento blog

pondělí 31. prosince 2018

Hřejivé náplasti – záchrana nejen pro studené nohy

Máte věčně nohy jako kus ledu? Potěší vás náplasti, které nohy vmžiku zahřejí. A i když na chladné nohy netrpíte, můžete je použít třeba na horách.

Kdo v zimě prochladne dlouhým pobytem venku, určitě ocení možnost okamžitého zahřátí nohou kdekoliv a kdykoliv. Tu přinášejí hřejivé náplasti A'PIEU Heat On Hot Pack (Foot). Jsou jednorázové a po dobu až 6 hodin dokážou udržet teplotu cca 50°C. Jejich maximum je 56°C.

V balení najdeme 2 kusy těchto náplastí, tvarovaných podle nohy. Když se je rozhodneme použít, vyjmeme je z obalu a odstraníme ochrannou fólii. Tím se aktivují a jsou připraveny k okamžitému použití. Pozor, neměly by přijít do přímého styku z pokožkou! Určeny jsou na ponožky.
Na ponožky se lepí jak zespoda, tak klidně i seshora, podle přání.


Hřejivá náplast může pomoci nejen na chladné nohy. Speciální hřejivá náplast při menstruačních obtížích A'PIEU Heat On Hot Pack poskytuje úlevu od bolesti, dodává teplo a uvolňuje.



Obsahuje korejské léčiví bylinky, které mírní potíže a stimulují krevní oběh. Tato náplast se po odstranění lepicí fólie aplikuje přímo na kůži, a to v oblasti podbřišku. Po dobu až 6 hodin udržuje teplo asi 50°C. Určitě stojí za vyzkoušení!

Žádné komentáře:

Okomentovat