Prohledat tento blog

neděle 21. října 2018

Pleťová řada s vilínem zatočí s rozšířenými póry

Vilín neboli Hammamelis je keř, pěstovaný i u nás jako okrasný. Jeho domovinou jsou některé země Asie a Střední Ameriky. Hojně byl využíván v domorodé medicíně a nyní jeho účinky můžete pocítit i vy.
Řada A'PIEU Hamamelis má za úkol především vyčistit pleť a zbavit ji rozšířených pórů. Působí protizánětlivě a zvyšuje elasticitu pleti. Kromě vilínu obsahuje i další cenné rostlinné extrakty, které se liší produkt od produktu. Jde o produkty bez parfemace, parabenů, alkoholu a umělých barviv. Hodí se i pro mastnou pleť.

Pleťový balzám A'PIEU Hamamelis Pore Balm v kelímku o objemu 20 ml obsahuje kromě vilínu i extrakt z trubkovce pro hedvábnou pleť. Redukuje nadbytečný kožní maz, zlepšuje strukturu pleti a brání ucpávání pórů. Je ideální jako ranní péče a podklad pod makeup.



Jednorázová pleťová maska pro čisté a stažené póry A'PIEU Hamamelis Sheet Mask obsahuje kromě vilínu extrakty z šalvěje, máty peprné, citronu a pšenice. Tenký materiál dokonale přilne k pokožce a použití masky nikdy nebylo snazší. Maska se rozprostře na pleť po jejím vyčištění a připravení tonerem. Působit se nechá 15 až 20 minut. Po jejím odstranění zbylou esenci vklepejte do pokožky a nechte vstřebat.



A'PIEU Hamamelis T-Zone Serum je pleťové sérum na T-zónu. Hydratuje a kontroluje tvorbu kožního mazu. A to nejen díky vilínu, ale i díky extraktu Gynandropsis gynandra. Zlepšuje texturu pleti a rozjasňuje ji. Aplikuje se kdy je potřeba, třeba jako podklad pod make-up nebo v rámci večerní péče o pleť.


Řada s vilínem má i svůj pleťový toner na rozšířené póry. Extrakt z vrbové kůry stahuje póry, extrakt z ořechů a serenoi plazivé zase zklidní podrážděnou pokožku. Toner efektivně odstraňuje nečistoty a odumřelé kožní buňky. Použít se dá s vatovým tamponkem při čistění nebo jej lze nastříkat na pleť ze vzdálenosti 10 cm pro dobrou hydrataci.


Žádné komentáře:

Okomentovat