Prohledat tento blog

pondělí 24. září 2018

Nejjednodušší make-up? Cushion!

Na podzim to chce nějaký nový make-up. Pohodlnou aplikaci a skvělé výsledky čekejte od cushion make-upu. Proč ho musíte mít?

Nenápadný i vysoce krycí

Cushion neboli „polštářkový“ make-up tu pro vás bude, ať už potřebujete jen jemné nenápadné krytí, nebo precizní důkladně krycí líčení. Tuto vychytávku můžete mít stále ve své kosmetické taštičce. Kosmetický hit z Koreje je dokonalý ve své jednoduchosti i ve výsledcích.

 

Blesková korektura během dne

Tekutý make-up zabere daleko víc času. Cushion naproti tomu můžete použít kdykoliv během dne, třeba na bleskovou korekci nedokonalostí. Díky vloženému polštářku se nanáší podobným způsobem jako pudr. A nerozlije se vám v kabelce, ani neušpiní oblečení.

MISSHA Magic Cushion Moist Up kryje, sjednocuje, rozjasňuje a hydratuje. Zkrátka – dělá pleť krásnější. A neusazuje se v pórech! Tento hydratační makeup s květinovou vodou a oleji účinně vyrovnává hydataci pokožky. Dokonce chrání proti škodlivému UVA/UVB záření (SPF50+/PA+++).

MISSHA Magic Cushion Cover Lasting je dlouhotrvající makeup s perfektním krytím. Také obsahuje bylinné extrakty a chrání proti UV záření, podobně jako hydratační cushion.



Přiloženou houbičku stačí jednou týdně vyprat, například ve vlažné bodě s trochou gelového pleťového čističe. Jde o speciální houbičku, která nasaje přípravku tak akorát, ani málo, ani moc. Makeup se jemně vklepává a dá se vrstvit. I před aplikací cushion můžete použít primer, který pleť připraví na další kroky. Nezapomeňte na korektor. Líčení zafixujte pudrem.



Žádné komentáře:

Okomentovat