Prohledat tento blog

neděle 30. září 2018

Extra přírodní péče pro vaše vlasy

O krásné a zdravé vlasy musí řada z nás bojovat. Podporu bychom měly hledat v přírodě. Přípravky MISSHA Orgapure sázejí na sílu přírodních složek, které vlasy po proběhlém létě ozdraví, posílí, chrání před nepříznivými vlivy a navrátí jim zdravý vzhled.


Hedvábně hebké, lesklé vlasy bez přebytečné mastnoty jsou cílem každé z nás. Zkuste trio MISSHA Orgapure: šampon, péči a esenci. Obsahuje 90 % přírodních složek pro zlepšení struktury vlasů, odstranění nečistot, zabránění nadměrného maštění a poskytnutí hloubkové hydratace.
Výsledkem používání tohoto tria budou hedvábně hladké a lesklé vlasy.

Ve složení najdeme indický angrešt, komplex rostlinných olejů (například mandlový, makadamiový, šípkový či bavlněný) a bylinný komplex (například máta a eukalyptus). Těšit se můžete na svěží citrusovou a bylinnou vůni přípravků zahrnující hlavně citrón, bergamot, eukalyptus a pomeranč.



Jak celou kompletní řadu nejlépe používat? Nejprve umyjte vlasy šamponem MISSHA Orgapure Shampoo. Po jeho důkladném opláchnutí vodou naneste intenzivní vlasovou péči MISSHA Orgapure Treatment od kořínků ke konečkům, nechte působit až 5 minut a poté důkladně opláchněte. Na závěr vlasy ošetřete přiměřeným množstvím vlasové esence MISSHA Orgapure Hair Essence a tu již neoplachujte. Nechte uschnout a vlasy upravte.

Žádné komentáře:

Okomentovat