Prohledat tento blog

pondělí 13. srpna 2018

Přípravky s depigmentačními účinky

Nedokonalá pleť s nedostatky a nepravidelnostmi v pigmentaci dokáže ženu hodně potrápit. Missha má v sortimentu několik produktů, které pomáhají nedokonalá místa kontrolovat a mají depigmentační účinky. Zároveň poskytují výživu, hydrataci a péči po 24 hodin denně. Je jich totiž celá kompletní řada.

Jedná se o přípravky Missha Time Revolution White Cure: luxusní a účinné.

Řada MISSHA Time Revolution White Cure Blanc Tone-up chrání pleť před škodlivými vlivy, rozjasňuje její tón, vyživuje a vytvoří hydratační vrstvičku na povrchu. Zvláštní antioxidační složka NeoWhite LP s lipoovou kyselinou má nejen depigmentační účinky, ale zabraňuje také problémům s pletí a zlepšuje nedokonalosti. K dalším účinným látkám patří extrakty z lanýžů, lotosového květu nebo rakytníku.
V této řadě najdeme pleťový krém, toner, ochranný krém a pleťové mléko.


MISSHA Time Revolution White Cure Science Blanc Tone-up, to jsou luxusní séra a esence. Fungují díky rozjasňující složce zvané Whitenol z gama linolové kyseliny, která redukuje tvorbu nedokonalého melaninu v pleti a zlepšuje nedokonalosti jako jsou pihy. K dalším složkám patří glutathion, fermentovaný perleťový extrakt a extrakt z bílých lanýžů. Vyzkoušet můžete depigmentační esenci a sérum.



I značka A'PIEU má co nabídnout: White Up Clouding Cream je rozjasňující krém s White Up komplexem, mléčným proteinem a ledovcovou vodou. Pleť rozjasňuje a dodává jí minerály.


Žádné komentáře:

Okomentovat