Prohledat tento blog

pondělí 18. června 2018

Maska na nehty s výživnými extrakty

Krásné nehty, to není jen tak. Vyžadují péči. Kdo si chce pečující proceduru užít a zároveň zjednodušit na maximum, měl by sáhnout po masce na nehty.

Co má za úkol takováto speciální maska? Především nehty hydratovat a vyživit, zlepšit jejich kvalitu i vzhled. Obsahuje nejrůznější extrakty, které jsou pro nehty a oblast okolo nich blahodárným elixírem. Ruce jsou přece jen obrovsky namáhanou částí našeho těla, po celý den jsou vystaveny nejrůznějším vlivům, a nehty samozřejmě také.


Použití masky není složité. Ruce si umyjeme, otevřeme sáček a jednotlivé části si rozdělíme podle tečkované linie. Na každý prst patří jedna část. Balení obsahuje dva kusy masky, v každé je pět částí. Části masky si nasaďte na prsty a nechte působit až 15 minut. Po skončení doby působení zase masku sejměte a zbylou esenci rozhodně nesmývejte. Prsty masírujte až do jejího úplného vstřebání.  Ruce pak nějakou dobu zbytečně neumývejte, aby účinné látky působily co nejdéle.



Maska na nehty s extraktem z lesních plodů obsahuje „Berry“ komplex účinných látek z ostružin, borůvek, malin a dokonce i acai berry, druhý typ masky obsahuje jako hlavní extrakt avokádo. Další složky jsou pak u obou masek stejné: výtažky z levandule, mléka, fazolí a vzácných olejů.



Žádné komentáře:

Okomentovat