Prohledat tento blog

neděle 10. června 2018

Krém a gel s SPF 50

Ochrana před sluncem je nesmírně důležitá a praktické přípravky nám ji usnadní. Pro každodenní použití se skvěle hodí dva produkty od A'PIEU – krém a gel s SPF 50+.

Vysoká sluneční ochrana 50+ je vhodná pro pokožku citlivou, s nežádoucí pigmentací či sluneční alergií. Hodně se používá na pleť obličeje. Nikdo samozřejmě hutný krém zanechávající bílý film – toho se u každodenního krému nebo gelu A'PIEU bát nemusíte.



Co znamená vlastně zkratka SPF? „Sun protection factor“. Ten udává míru ochrany proti UV záření. Jedná se zjednodušeně o násobek doby, po kterou může být člověk namazaný tímto přípravkem na slunci, aniž by se spálil. Faktory jsou testovány v běžném prostředí, ochranu je potřeba několikrát denně obnovovat podle situace, doporučuje se přibližně každé 2 hodiny. Účinnost snižuje hlavně pobyt ve vodě, otírání se ručníkem a pocení se.

Opalovací gel A'PIEU Everyday Sun Gel SPF50+/PA++++ může někomu svou formou vyhovovat více než krém, proto máte na výběr. Ovšem ani opalovací krém A'PIEU Everyday Sun Cream SPF50+/PA++++  nezanechává bílou vrstvu, je tedy na každém, co si raději zvolí. Jakmile se sluníme delší dobu, je potřeba vrstvu v pravidelných intervalech obnovovat.



Oba produkty obsahují extrakt z guáve, extrakt thanaky a komplex 10 druhů ovoce, jsou tedy bohaté na minerály a vitaminy. Ty pokožka potřebuje v zimě i v létě.

Praktickou tubu o objemu 30 ml schováte do každé kabelky či kosmetické taštičky, můžete ji nosit všude s sebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat