Prohledat tento blog

úterý 10. dubna 2018

Sada k vyhlazení vrásek s kolagenem a zlatem

Více elasticity pleti chce dodat snad každá žena po překročení určitého věku. Už po 25. roku života se objevují první vrásky, u někoho dříve, u jiného později. Záleží na spoustě okolností, genetice i stylu života, ale péče o pokožku hraje také důležitou roli.

Díky kvalitnímu produktu můžeme tvorbu vrásek zpomalit a zabránit jejich prohlubování. Po čem sáhnout? Třeba po prémiovém produktu s úžasným složením. Zlato a kolagen pokožku vzpruží s ihned viditelným efektem.


Prémiový filler 24K Collagen Fill Up Corrector od značky Missha sází na sílu 24K zlata a mořského kolagenu. Je to jakási „tužka“ či „fix“, zkrátka pohodlný aplikátor s cílením přímo na vrásky. Obsah vrásky vyplní, pleť je ihned vypnutější, pružnější a vitálnější. Po aplikaci se zvýší napětí obličejových svalů, jemné i hlubší vrásky jsou méně vidět a obličej omládne.

Kolagen zvyšuje napětí obličejových svalů, zlato zase působí antioxidačně. Přípravek se používá po základní péči o pleť. Jednoduše se nanese do vrásek, jemně vklepe a nechá působit.



V ceně máte celou sadu: nejen korektor (filler) o objemu 11 ml, ale i jeho miniaturu o objemu 3 ml a také intenzivní krém bohatý na kolagen (MISSHA 24K Collagen Intensive Rich Cream) s hmotností 7 g. Sada se hodí i na cesty.

Žádné komentáře:

Okomentovat