Prohledat tento blog

pondělí 16. dubna 2018

Pomoc pro aknózní pleť

Kdo bojuje s akné, uvítá každou naději na zlepšení. Uplatnit musí komplexní přístup a v ruce několikrát obrátit každý produkt, který na pleť aplikuje. Missha má pro bojovníky s akné kompletní řadu pomocníků s názvem Near Skin Trouble Cut. Určena je právě pro problematickou pleť, která není jen doménou dospívajících, někoho trápí celý život.

Tato řada obsahuje přírodní AHA a BHA kyseliny, které mají vliv na činnost mazových žláz, čistí pleť, zlepšují její texturu pleti, brání vzniku černých teček a zánětu. Výsledkem je zklidnění a redukce tvorby mazu. Důležité je udržení hydrolipidové rovnováhy pleti, ta je u akné narušena. Samozřejmostí je pak absence umělých barviv a parabenů, které by zbytečně pokožku zatížily.

V péči o pleť můžete díky Missha Near Skin Trouble Cut postupovat krok za krokem a nešlápnete vedle. Prvním krokem bude toner nanesený tamponkem po omytí tváře.


Podrážděné a citlivé pleti prospěje zklidňující krém gelové konzistence bez zanechání lepkavého pocitu.



Vysoce krycí péče obsahuje oxid zinečnatý a je jakýmsi korektorem pro zakrytí nedokonalostí. Zinek je pro citlivou a problematickou pokožku blahodárný.



Lokální pleťová péče s panthenolem a niacinamidem se nanáší přímo na problematická místa a nechá působit.


Sada náplastí na problematickou pleť obsahuje 12 náplastí o průměru 10 mm a 24 náplastí o průměru 12 mm. Nanášejí se přímo na boláčky a zanícená místa. Absorbují hnis, desinfikují a pečují. Nejprve se místo desinfikuje etanolovým tamponem, který je v sadě k dispozici v počtu 10 ks, a následně přelepí náplastí o vhodném průměru. Jakmile se náplast bíle vyboulí, odstraní se.

Komplexním přístupem dokážete nejvíce. Neexperimentujte a raději si dopřejte cílenou péči přímo vyvinutou pro vaši pokožku.


Žádné komentáře:

Okomentovat