Prohledat tento blog

pondělí 31. července 2017

Peeling s krystalickou himalájskou solí a olejem: ideální na léto

V létě bychom neměli zapomínat na peeling. Pokožka se díky němu zbaví odumřelých buněk, prokrví, vypadá lépe a rovnoměrněji se opálí. Tělový peeling s himalájskou solí obsahuje navíc i cenné oleje a tím pádem plní zároveň dvě funkce: peeling a hydrataci.

Proč himalájská sůl, a ne nějaká jiná? Ta z Himalájí je totiž bohatá na minerály, které dodává pokožce, a dokáže odumřelé buňky "obrušovat" velmi šetrně. Druhou složkou je přírodní olej, který zaručí, že hned použití už nebudete potřebovat žádný hydratační krém.

Tělový peeling s vůní růže obsahuje kromě himalájské soli i růžový olej, druhým produktem je peeling se solí a hydratačním extraktem z manga. Oba se používají stejným způsobem. Nejprve otevřete sáček s olejem, jehož obsah vylijete do kelímku s peelingem. Zamícháte špachtličkou a důkladně obě složky spojíte. Poté už můžete nanášet.



Peeling se nanáší na osprchovanou vlhkou pokožku, kterou masírujete krouživými jemnými pohyby. Poté se důkladně smyje vlažnou vodou, nakonec se osušíte ručníkem. Uvidíte, že vaše pokožka bude tak jemná a hydratovaná, že další „mazání“ nebude potřeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat