Prohledat tento blog

sobota 6. května 2017

Vyzkoušejte jinou barvu vlasů na 7 dní!


Změnit barvu vlasů jen na chvíli? Vyzkoušet si nový odstín bez rizika? Se sedmidenní barvící péčí není problém.

MISSHA Seven DaysColoring Hair Treatment je dočasná barva na vlasy, která se snadno nanáší a vydrží pár umytí. Prodává se v praktickém sáčku se šroubovacím uzávěrem. Barevný účinek je uváděn po dobu 7 dní, samozřejmě záleží na tom, jak často si vlasy myjete.  


Nečeká vás žádné míchání obsahu několika laviček dohromady, jenodšroubujete uzávěr, barvu nanesete, chvíli počkáte a smyjete. Před barvením se doporučuje vlasy umýt pouze šamponem, ten důkladně vymýt, vlasy vysušit ručníkem a aplikovat barvu v rukavicích. Na vlasech ji necháte pouhých 5 minut, k tomu samozřejmě připočtěte čas na nanesení a umytí. I tak je ale celý roces bleskový. Smyjte vlažnou vodou a vlasy vysušte běžným způsobem.



V balení najdete koncentrovanou ampuli, jejíž obsah vlasy nejen barví, ale také vyživuje.Vlas je pak zářivý a lesklý. Nabarvit můžete celou kštici nebo jen požadovanou část. Pro intenzivnější odstín nechte působit 10 až 15 minut, pro jemnější stačí 5 minut. Vyzkoušejte třeba, jak by vám slušela růžová, modrá či zelená v jemném tónu. K dispozici je několik zajímavých odstínů, vyberou si tmavovlásky i světlovlásky. 


Žádné komentáře:

Okomentovat