Prohledat tento blog

pondělí 1. května 2017

Hydratační nehtové pero s kyselinou hyaluronovou

Pro zjednodušení péče o nehty vám perfektně poslouží toto nehtové pero. Obsahuje hydratační sérum a snadno jej použijete kdekoliv a kdykoliv.

Suché a lámavé nehty, suchá nehtová kůžička… bude potřeba hydratace a výživa. A to nejen vnitřní. Pokud vám aplikace různých olejíčků a vodiček na nehty vadí, protože pak nemůžete nějakou dobu nic pořádně rukama dělat, toto pero s praktickým štětečkem vám bude vyhovovat. Jednoduše stisknete horní tlačítko, jednou či dvakrát, naaplikujete sérum na nehty i přilehlou oblast a necháte vstřebat. Nic nezamastíte a neušpiníte, pouze chvilku počkáte a můžete pokračovat v dosavadní činnosti.

Rychlá vstřebatelnost a unikátní konstrukce v podobě pera jsou hlavní výhody séra MISSHA Daily Nail Serum (Vital & Moisture). Obsahuje kyselinu hyaluronovou, ceramidy, acerolu a extrakt z granátového jablka. Kyselina hyaluronová je základním stavebním prvkem pojivové tkáně a i pro oblast nehtů je nesmírně důležitá. Krásné nehty a okolí nehtového lůžka nemá většina z nás jen tak, obzvlášť pracujeme-li rukama nebo trpíme na suchou kůži.
Kyselina hyaluronová pomáhá v kožních buňkách udržovat rovnováhu vody, zvyšuje jak pružnost, tak i pevnost pokožky a účinně regeneruje. Co je skvělé, nezpůsobuje alergické reakce a snese ji každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat