Prohledat tento blog

pondělí 22. května 2017

Gelové tužky na oči pro proměny každodenního líčení

Stala se pro vás tužka na oči nezbytností při líčení? Vybavte se hned několika barvami a kouzlete s nimi každý den. Gelové oční tužky Missha Colorgraph Eye Pencil jsou dokonce voděodolné a vybírat můžete z mnoha zajímavých barviček. Dokonale s nimi doladíte make-up a každý den můžete vypadat trochu jinak. Jsou takovou kombinací klasické tužky na oči a gelových linek, výsledek je tak mnohem preciznější. Linky tužkou jsou pro začátečníky daleko jednodušší než práce se štětečkem. Tyto linky jsou vlastně tužka a stín v jednom: kromě konce s tužkou obsahuj i štěteček, kterým linku rozmažete a výsledek vypadá jako vytvořený očním stínem.

Někdy stačí pár tahů oční tužkou a hned je výsledek úplně jiný. Koho nebaví líčit se každý den podobně, měl by po gelových tužkách na oči určitě sáhnout.



Zde je pár tipů, jak s nimi pracovat, aby byl výsledek podle vašich představ nebo ještě lepší:
  • Pro zvýraznění barvy tužky použijte nejprve tužku bílou, až poté na to zamýšlenou barvu.
  • Trikem pro delší výdrž tužky a výraznější výsledek je přetáhnout linku stínem stejné barvy.
  • Spodní oční linka (neboli waterline) vyžaduje bílou tužku pro optické zvětšení oka, a naopak černou tužku pro jeho optické uzavření a zmenšení.
  • Pro koho je černá tužka příliš „tvrdá“ a výrazná, měl by sáhnout třeba po tmavě šedé nebo hnědé.
  • Pozor na ostré ohraničení linkou kolem dokola, oko se tím opticky zmenší.
  • Linky mírně rozmazané štětečkem nepůsobí tak tvrdě a nepřirozeně.
  • Nebojte se barevných linek, začít můžete stříbrnou a tyrkysovou.

Řada Missha Colorgraph Eye Pencil zahrnuje kromě nezbytné černé barvy spoustu dalších zajímavých odstínů s trefnými názvy, nechybí barva korálová, kávová, vínová nebo růžový bronz. Tužky nemusíte ořezávat, jsou vysouvací.




Žádné komentáře:

Okomentovat