Prohledat tento blog

pondělí 28. listopadu 2016

Hledáte dobrý krém na ruce? Zkuste ten s manukovým medem

Není med jako med. Extra výživný krém na ruce MISSHA Moist 24 Hand Cream Manuka Honey obsahuje kromě korejské trávy a slunečnicového oleje i manukový med, který pokožku udržuje zdravou a vyživenou. Jak se získává a čím je tento med tak speciální?



Manukový med patří k tomu nejcennějšímu, co příroda může nabídnout. Jde o certifikovaný novozélandský med s léčivými vlastnostmi. K hlavním účinným látkám patří methylglyoxal . Manuka honey je výbornou prevencí pro boj s bakteriemi a používá se k léčbě mnoha onemocnění. Od klasického včelího medu se liší svými vlastnosti, sběrem i zpracováním. Na Novém Zélandu jsou pěstovány manukové keře, a to i cíleně pro výrobu tohoto medu. Kvetou poměrně krátce, takže je potřeba zajistit, aby se ke květům dostaly včely a zvládly z nich vyrobit co nejvíce medu. Úly se včelami se na místa, kde právě kvetou manukové keře, převážejí, nezřídka pomocí náklaďáků i vrtulníků. Jakmile keře v dané lokalitě odkvetou, převezou se včelstva zase na jiné místo, kde rozkvétají keře díky odlišnému podnebí později. Proces začíná na severu země a končí na jejím jihu.
Med je pečlivě stáčen a je kontrolována jeho kvalita, u jednotlivých šarží se pak přesně určuje obsah prospěšných látek. Jde o med s unikátní antibakteriální aktivitou, takže je skvělý nejen při nachlazení a různých „běžných“ onemocněních, ale využívá se i na zotavení po ozařování a chemoterapii během léčby rakoviny, zlepšuje kvalitu spánku, regeneruje žaludeční sliznici při žaludečních vředech a pomáhá odbourávat únavu. Výborný je i na hojení různých kožních lézí.

Obsah manukového medu v krému na ruce má tedysvé dobré opodstatnění. Hledáte-li opravdu účinný krém, který by vaše namáhané ruce osvěžil a vyživil, bude MISSHA Moist 24 Hand Cream Manuka Honey určitě skvělou volbou. A je také dobrým tipem na dárek k Vánocům, podobně jako spousta dalších kosmetických přípravků značky Missha.

Žádné komentáře:

Okomentovat