Prohledat tento blog

pondělí 12. září 2016

Objevte kouzlo matných rtěnek

Matný finiš rtům sluší a jde o fenomén v líčení poslední doby. Ostatně populární jsou i další matné produkty, například laky na nehty nebo oční stíny.

Podobně jako rtěnky lesklé jsou ty matné či polomatné k dostání v mnoha odstínech, až oči přecházejí. Jelikož mohou matné produkty trochu vysušovat, je dobré pravidelně provádět peeling, jelikož finiš bez lesku by jen zvýraznil šupinky na rtech. Po peelingu je potřeba rty dobře zhydratovat za pomoci balzámu. Někdy je lepší balzám na rty aplikovat i těsně před nanášením rtěnky. Líčení rtů se doporučuje včetně tužky na rty pro přesné stanovení kontur rtů. U matných rtěnek zapomeňte na tření rtů o sebe, na které jste možná zvyklá s leskem, balzámem nebo krémovou rtěnkou, výsledek by se mohl pokazit. Chcete, aby vám rtěnka vydržela co nejdéle? Nalíčené rty jemně obtiskněte do kapesníčku a posléze naneste produkt ještě jednou, na této tradiční metodě určitě něco bude.

MISSHA M Matt Lip Rouge jsou odolné rtěnky s matným efektem v luxusních a jasných barvách.  Na rtech vydrží dlouho, neslévají se do vrásek, netvoří mapy či šmouhy. Jejich textura je příjemně vzdušná a dobře na rty přilne. Rtěnky mají navíc SPF 17, takže poskytují ochranu před slunečním zářením.



Nemusíte se držet při zemi, čeká na vás 8 krásných odstínů. Retro Muse je krásná fialová barvička, Fresh Pop zase natónuje rty do oranžova.



Je libo rudou rtěnku? Pak sáhněte po odstínu Ruby Stone. I další odstíny stojí za to a určitě si vyberete.




Žádné komentáře:

Okomentovat