Prohledat tento blog

pondělí 13. června 2016

Náplasti pro krásnější pleť

Novinkou od značky Missha jsou náplasti určené na všemožná místa obličeje, dokonce i na krk. Obsahují různé účinné látky pro vyživení pleti, působí proti vráskám, chladí, zlepšují problematickou pleť, mírní otoky nebo čistí, podle toho, o jakou náplast se konkrétně jedná.

A proč vlastně použít takovou náplast? Je zajímavou alternativou krému, gelu nebo pleťové masky, aplikace je jednoduchá, rychlá a není z ní žádný nepořádek. Jakmile náplast odlepíte, vklepete do pleti zbytek séra a je hotovo.

Už samotný název nových náplastí-Speedy Solution- hovoří sám za sebe. Kterou vyzkoušíte? Výběr je poměrně pestrý:

Liftingová náplast na kontury

Liftingová náplast zpevňuje kontury obličeje a namáhanou pokožku krku. Náplast se lepí od brady podél kontur obličeje až k uším, nechá působit 15 až 20 minut, poté odstraní a zbytek séra jemně vmasíruje do pleti.

Náplasti na problematickou pleť

8 náplastí určených na problematickou pleť, které vám pomohou bojovat s nečekanými „ozdobami“ na vaší pleti nebo problémovými místy, a díky kterým se jich rychleji zbavíte.


Zpevňující gelové náplasti na tmavé kruhy pod očima

Tyto oční gelové náplasti zpevňují a projasňují oční okolí, zároveň redukují kruhy pod očima. Ve složení najdeme kolagen, zelený čaj a lékořici. Působit se nechávají 20 až 30 minut.


Čisticí náplasti na nos

Nos bývá problematickou částí obličeje zejména kvůli problémům s „černými tečkami“. Tyto náplasti určené speciálně pro oblast nosu pomáhají „vytáhnout“ nečistoty z pórů.


Protivrásková náplast na krk

Tato náplast hydratuje a vypíná pokožku na krku, kterou bychom rovněž neměli zanedbávat.


A v nabídce jsou i hydrogelové chladivé náplasti:

Hydrogelové náplasti na okolí úst

V balení najdeme dvě náplasti, které jsou určeny do oblasti nosoretních rýh, působit se nechávají 20 až 30 minut.

Uvolňující hydrogelové oční náplasti

V balení jsou dvě kruhové hydrogelové náplasti, které se aplikují na oči. Chladí a obsahují glutathion a kyselinu hyaluronovou pro výživu pokožky kolem očí, která je náchylná k vysychání a tvorbě vrásek.




Žádné komentáře:

Okomentovat