Prohledat tento blog

pondělí 27. června 2016

Krémové oční linky pro váš neodolatelný pohled

Oční linky zvýrazní pohled, oživí líčení a umí s očima téměř zázraky. Chcete oči opticky zvětšit, zdramatizovat pohled, vytvořit „kočičí oči“? To vše a mnohem víc dokážou linky, pokud to s nimi umíte. Zpočátku to bude trochu boj, pokud jste si je ještě nikdy nevytvářeli, ale chce to cvik a získat určitý grif.

Některé ženy linky nepoužívají, pro jiné jde skoro o nezbytnost. Pokud ale hledáte způsob, jak líčení ozvláštnit a pozměnit, jde o nejlepší volbu. Každé ženě může vyhovovat jiný druh, existují linky v peru, fixu nebo tužce, tekuté oční linky a jedním z typů linek jsou i ty krémové v tubě, které se nanášejí pomocí speciálního štětečku.

Pro začátek existuje mnoho rad a triků, jak na linky. Víčko by mělo být především odmaštěno a přepudrováno, než na něj začnete něco kreslit. K dlouhotrvajícímu efektu napomůže báze pod oční stíny. Zajímavou metodou pro začátečníky je trik s lepicí páskou, kdy si k vnějšímu koutku oka přilepíte kousek izolepy tam, kde má linka končit, můžete díky ní vytvořit i velmi pěkný „zobáček“, důležité je, aby páska dobře přiléhala ke kůži. K oku si můžete přiložit i kreditní kartu nebo jiný rovný a malý předmět, abyste konec linky nepřetáhla. Každému ale vyhovuje něco jiného a je třeba zkoušet, zkoušet a zkoušet. Linky jsou vlastně takovou formou umění a zároveň vyžadují trénink.

MISSHA Pallet Paint Liner jsou krémovo- gelové oční linky v tubičce, které mají hned několik předností. Na výběr je z několika barev, takže je jen na vás, zda sáhnete po klasických černých nebo dáte přednost hnědým či dokonce vínovým.



Textura je tak akorát, abyste s nimi vytvořili linku ostrou a pohodlně se s nimi pracovalo, nejsou ani příliš tekuté, ani moc hutné. Obrovským plus je voděodolnost, takže v kombinaci s voděodolnou řasenkou můžete vypadat skvěle třeba u bazénu. Linky se nedrolí a nerozmazávají, což je přesně to, co od nich očekáváme: aby vypadaly celý den tak, jak jsme si je ráno pracně vytvořily.



Bez štětečku s těmito linkami nic nevykouzlíte, takže můžete hned sáhnout třeba po oboustranném štětci na oční linky MISSHA Professional Gel Eyeliner Brush Duo.


 
Pokud se někam chystáte, skvělým pomocníkem vám bude kosmetický mutištětec se dvěma nástavci, který nabízí hned 4 možnosti využití a tvorba linek je mezi nimi.


Žádné komentáře:

Okomentovat