Prohledat tento blog

úterý 15. března 2016

Jaké BB krémy pro muže má v nabídce značka Missha?

Dnes tu máme něco pro pány. I ti se chtějí líbit a mnohdy je potrápí ne příliš dokonalá pleť. Žena má spoustu způsobů, jak zakrýt nedostatky, vymodelovat si obličej pomocí make-upu a zvýraznit to, co potřebuje. U mužů se ledasjaká chyba na pleti přehlédne, ale přesto by někteří rádi přírodě trochu pomohli. A proto je tu výrobek, který jim pleť dokáže zdokonalit, a to BB krém pro muže!

Hlavním cílem tohoto produktu není vytvořit na pokožce viditelnou a nepřirozenou „masku“, ale zcela přirozeně krýt. Díky tomu, že jsou odstíny speciálně navrženy pro pánskou pleť, tento krém mužům dobře sedí.

BB krém pro muže rovnoměrně a přirozeně povzbudí vlastní tón pleti. Postará se o tmavá místa, která dovedou potrápit, projasní je, kryje a zbavuje pleť nepříjemného lesku. K benefitům přípravku patří UV ochrana, výživa a péče o vrásky.

Konzistence krému je svěží a lehká. Pleť zůstává matná, což muži s vyšší produkcí kožního mazu určitě uvítají. Nemusíte se bát, že byste produkt nezvládli aplikovat. Nepotřebujete k tomu nic speciálního ani zkušenosti s líčením. Krém dobře funguje, i když jej nenanesete úplně přesně, jako by tomu bylo se štětcem nebo houbičkou, což jsou častí pomocníci v líčení u žen.

Rozjasňující BB krém pro muže MISSHA For Men Light Up BB Cream je k dispozici v pěkném elegantním balení, za které se v koupelně rozhodně nebí třeba stydět, a které si můžete přibrat s sebou na cesty. Je poměrně veliké, tuba má objem 45 ml. K dispozici je ve dvou odstínech.

Druhým BB krémem pro pány od značky Missha je MISSHA For Men Urban-Soul Sun Cover B.B Cream, obohacený o vysoký ochranný sluneční faktor.  Obsahuje ovocné extrakty a nenasycené mastné kyseliny, které pleť posilují a energizují. Tento krém se prodává k exkluzivní vínové tubě o objemu 50 ml. V řadě For Men Urban-Soul je kromě tohoto BB krému i vyživující sérum na obličej a oční okolí nebo pleťové mléko ideální pro pánskou pleť.


Žádné komentáře:

Okomentovat