Prohledat tento blog

pondělí 14. prosince 2015

MISSHA Cho Gong Jin: luxusní orientální bylinné přípravky s anti-aging efektem, které vás zaujmou i nádherným balením

Chcete své pleti dopřát opravdu luxusní péči nebo někoho obdarovat přípravkem v nádherném orientálním balení? Pak je přímo pro vás stvořená řada Cho Gong Jin, která nejen úchvatně vypadá, ale také viditelně funguje. Hodnotu a ušlechtilost této speciální řady symbolizuje na obalu pták Fénix, který se objevoval na oblečení císařů, a také pivoňka, královna květin.

Jedná se o anti-aging produkty, což znamená, že bojují proti příznakům stárnutí pleti. Navrací pokožce vitalitu, živiny a pružnost díky speciální receptuře se složitým názvem Gongjinbichaekdan.

Co v této řadě najdeme za produkty?

Orientální bylinný toner je prvním krokem této luxusní péče. Hydratuje, reguluje rovnováhu pleti a připravuje ji na další produkty. Nanáší se ráno a večer po umytí obličeje.




Koncentrovaná orientální bylinná esence pokožku účinně zpevňuje a pomáhá bojovat proti příznakům jejího stárnutí. Aplikuje se na pleť ráno a večer po použití toneru.




Orientální bylinná emulze navrací unavené pleti jas a bohatě ji vyživuje, hydratuje a zklidňuje. Aplikuje se po použití esence.



Orientální bylinný krém je vynikající pro pleť unavenou, ztrácející pružnost. Po jeho použití je pleť pevnější a vypadá hned zdravěji.


Prémiový orientální bylinný krém, to je pořádná porce výživy pro pleť. Pokožku viditelně hydratuje a zpevňuje a účinek trvá až do dalšího dne. Na povrchu pokožky vytváří vláčnou vrstvu a aplikace je velmi příjemná jelikož jde o jakýs balzám, který se rozpouští při tělesné teplotě. Vhodný je i pro problematickou pokožku.



Pro hlubší a lepší vstřebání produktů je vhodné vždy po jejich aplikaci na chvíli zakrýt obličej dlaněmi.

Tato řada se bude na poličce v koupelně opravdu úžasně vyjímat, zlato- červené nebo zlato- fialové balení je propracované a vypadá luxusně. Takže pokud hledáte hodnotný kosmetický dárek, určitě neváhejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat