Prohledat tento blog

pondělí 9. listopadu 2015

Vlasové esence, které vrátí poškozeným vlasům život

Sníte o zářivých vlasech, zdravě vypadajících a hedvábných na dotek? Místo nich ale možná máte vaši hřívu zničenou a nevíte si s ní rady. Suchým a poškozeným vlasům můžete vrátit život, stačí vědět, jak na to.

Jak poznáme, že jsou vlasy poškozené

K prvním příznakům patří ztráta hebkosti, lesku a elastičnosti. Při oslabení se snadno lámou a třepí, narušuje se povrchová struktura, ztrácí ochranný tukový film, vlasy se zevnitř vysušují a na dotek jsou hrubé. Takové vlasy mají sklon zacuchávat se a není vůbec snadné upravit je do požadované podoby.

Jak přijdeme k suchým vlasům?

Vlasy mohou být suché následkem pobytu v suchém prostředí, vlivem mrazu, slunce nebo při častém fénování. Někteří lidé mají ale vlasy sušší přirozeně, kvůli tomu, že jejich mazové žlázy produkují méně mazu a okolo vlasu se netvoří tak silný tukový povlak, jak by bylo žádoucí.

Co všechno může vašim vlasům uškodit

Vlasům neprospívají chemické zásahy, úprava za tepla, nesprávné česání a mytí, používání nevhodných hřebenů nebo kartáčů, stres, hormonální výkyvy a nekvalitní strava. Pokud se svými vlasy nejsme spokojeni, měli bychom navštívit kadeřníka a také začít používat ty správné produkty. Kromě šamponů, balzámů a masek existují přípravky, které se nanesou až po umytí nebo kdykoliv, kdy je potřeba, a nesmývají se. K nim patří séra, esence, spreje, mléka nebo třeba emulze. I poškozené vlasy lze během pár týdnů dát do lepšího stavu, stačí chtít.

Vzpruha pro vaše vlasy od značky Missha

Výborným pomocníkem pro obnovu poškozených vlasů je novinka od značky Missha, vlasová emulze Missha Dong Baek Gold Hair Ampoule, určená přímo pro výrazně poškozené a suché vlasy. Jedná se o intenzivní výživu a péči, která vlasy obnovuje a dodává jim potřebné živiny. Obsahuje především vzácné oleje jako je jojobový olej, olej z kamélií nebo avokádový olej. Obsah ampule se vtírá do konečků vlasů podle potřeby, úprava účesu pak proběhne tak, jak jste běžně zvyklí. Tato emulze vlasy nezatěžuje a nezanechává je nepříjemně mastné. Namísto toho se můžete těšit na vlasy plné života, lesklé a nádherně hebké.


Na suché a poškozené vlasy můžete vyzkoušet i jiné esence od značky Missha, například vyživující esenci MISSHA Procure Damage Clinic Hair Essence. Ta kromě arganového a šípkového oleje obsahuje silné antioxidanty extrahované z korýšů.



Žádné komentáře:

Okomentovat